Kontor og undervisningslokale Bjørkelangen

Besøksadresse: Serviceveien 8, 1940 Bjørkelangen

Hvem er vi?


NB Trafikkskole AS er en moderne trafikkskole. Vi har et hyggelig miljø, og faglig leder er en etablert lokal trafikklærer med over 12 års erfaring.

NB Trafikkskole AS tilbyr opplæring i Personbil, Klasse B, manuelt gir og automatgir og Tilhenger, Klasse BE/B96. Vi holder også trafikalt grunnkurs med førstehjelp og mørkekjøring. Vi kjører også Mopedkurs Klasse A M146 - Mopedlappen/scooter lappen.

NB Trafikkskole på Bjørkelangen ligger sentralt på Bjørkelangen Industriområde, ved Skeidar og Europris og G2 Selvvask. Hovedmålet vårt er å hjelpe alle i Aurskog Høland, Rømskog, Fetsund, Løken, Hemnes, Gan og Blaker med førerkort! I utgangpunktet møter vi våre elever på Bjørkelangen, men vi prøver så godt vi får det til å møte deg der det passer deg best! Vi har også fleksible arbeidstider, så bare spør oss om dine ønsker så skal vi se hva vi får til.

Tor Morten Berg - Telefon: 48199648

Tor Morten er skolens faglig leder. Han har jobbet som trafikklærer på Bjørkelangen siden 2005. Tor Morten holder trafikalt grunnkurs og kjører opplæring på klasse B, Klasse BE, B96 og Mopedførerkort!

Han er utdannet som Trafikklærer og Faglig Leder ved HINT, Høyskolen i Nord Trøndelag. Kjører en Audi A4 quattro som skolebil!

Tor Morten bor sentralt på Bjørkelangen, og er fleksibel i å kunne møte deg der det passer best.

Thor Georg Buer - Telefon: 48443760

Thor Georg er NB Trafikkskole sin reflekterte trafikklærer! Han er en smart trafikklærer og har alltid de rette spørsmålene klare - slik at du får tankene på rett kurs! Thor kjører en Audi A3 som er en liten og pen bil! Liten i størrelse og lett å kjøre!. Thor bor på Oppsal Oslo, og er fleksibel i møte elever i Lillestrøm slik at man sparer seg noe av pendleveien inn fra Bjørkelangen på kjøretimene.

Han underviser i Personbil Klasse B, og Trafikale grunnkurs.

Øivind Berg - Telefon: 90063075

Øivind Berg er en rutinert trafikklærer fra Aurskog med 30 års erfaring. Han har jobbet lengst i bransjen av alle våre trafikklærere, og jobber hovedsakelig med tilhenger klasse BE , B96 og Personbil med Automatgir.

Vivian Aasly - Telefon: 91852306

Vivian er vår rolige og tålmodige trafikklærer. Hun lytter til elevene og finner den beste veien for deg å lære!

Vivian kjører en lettkjørt Peugeot 4008 hvor du sitter høyt og har flott oversikt. Hun er trafikklærer på personbil Klasse B, og på Trafikalt Grunnkurs.
Vivian kommer fra Setskog.

Odd Fredrik Dahle Spangen - Telefon: 97489822

Odd Fredrik er NB Trafikkskole sin yngste Trafikklærer, han er nyutdannet fra Høyskolen i Oslo og Akershus / OSLOMet og kjører en nydelig blå Audi A3 skolebil. Odd Fredrik er alltid blid og har alltid ett godt humør. Han er flink på å få elevene til å føle seg trygge og få frem sine beste kjøreferdigheter.

Morten Elvnes Wahlstrøm - Telefon: 45426274

Morten Wahlstrøm er vår nyeste Trafikklærer fra Fetsund.

Morten er en glad og engasjert trafikklærer fra Fetsund. Han har alltid et lurt spørsmål på lur og er engasjert i at du som elev skal ha en lærerik time.

Undervisningslokale på Bjørkelangen

NB Trafikkskole sine lokaler ligger sentralt på Bjørkelangen Industriområde. Midt i mellom Europris og Avancia Treningssenter. Vi har flotte nye lokaler med topp undervisningsutstyr, og et flott verksted til å holde utendørskurs/innendørs etter hva været tilater, og flotte lokaler for å lære mer om bilen, og tilpasset lastsikring og mopedundervisningen vår.

Nina Marlen Brobakken - Telefon: 91754975

Nina Marlen er NB Trafikkskole sin Daglig Leder og Kontordame.

Hun styrer økonomien og passer på at alle holder orden her. Hun er nøye og strukturert og har alt under kontroll. Nina Marlen treffer du på påmeldinger til trafikkskolen! :)


E-post
Alle henvendelser: nbtrafikkskole@gmail.com
Telefon til trafikkskolen
91754975
Direktenummer til Firmasjef
48 1996 48
NB Trafikkskole AS
Serviceveien 8
1940 Bjørkelangen
Firmainformasjon
Organisasjonsnummer:
998 539 846
Kontonummer:
1280 27 23774